374 poze   57185 vizite

taierea porcului 2009 si 2010

DSC01403
DSC01403
DSC01404
DSC01404
DSC01405
DSC01405
DSC01406
DSC01406
DSC01407
DSC01407
DSC01408
DSC01408
DSC01409
DSC01409
DSC01410
DSC01410
DSC01412
DSC01412
DSC01413
DSC01413
DSC01414
DSC01414
DSC01415
DSC01415

Comentarii album • 11
basulescu 13 februarie 2010  
:)) daaa depinde eu peste 2 sap tai un orc ms orcum
Raportează
boldan 13 februarie 2010  
flacara in arzator
Raportează
basulescu 13 februarie 2010  
sorici mai ai ?
Raportează
boldan 13 februarie 2010  
acuma nu crezi cai cam tirziu???
Raportează
maryusyk1705 23 ianuarie 2010  
si dupa spalare ar fi bine sa`l imbraci in sare si sa`l lasi acoperit cu o patura cateva minute,in acest timp savurand un pahar de tarie sau de vin fiert mai ales daka este frig afara
Succes!
Raportează
maryusyk1705 23 ianuarie 2010  
imi place modul de taiere,parlire,si spalare !! nota 10!
Raportează
boldan 23 ianuarie 2010  
mersi,mersi mult
Raportează
anonim
maryusyk1705 23 ianuarie 2010  
npc`;)
Raportează
boldan 2 ianuarie 2010  
Asta este ce sa fac, este de la cutit
Raportează
lucidar 2 ianuarie 2010  
mare gaura ia-ti facut, nota 7
Raportează
maryusyk1705 16 decembrie 2009  
iese mai bun soricu daca il parlesti odata de 2 ori cu paie apoi cu arzatorul
Succes!!!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.